Når der er brug for en låsesmed

Jolie

Jolie

Velkommen til min livstilsblog - Jeg flyttede til København fra Tjekkiet i 2003

Sophie min veninde og hendes kæreste var færdige. Faktisk havde hun smidt ham ud. Han var ikke rigtig med på noderne. Han kunne ikke se, hvad hun så, nemlig at deres forhold ikke havde nogen fremtid. Han var begyndt at vise mere og mere jalousi. Så længe hun talte lidt venligt med en anden fyr, gik han amok.

Lejligheden var hendes, og der havde hun til hensigt at blive, uden ham. Helst uden nogen kæreste overhovedet faktisk. Nu så hun på døren og dens lås. Andreas havde stadig en nøgle. Det føltes ikke godt, men hun kunne ikke overtale ham til at returnere det, da hun smed ham ud.

Der var ikke andet råd end at ringe til en låsesmed. Hun fandt nemt en online. De havde endda et alarmnummer. Hun behøvede dog ikke at ringe, da det nu var normal kontortid. Hun ringede og de lovede at komme hurtigst muligt. De var bekendt med den opståede situation. Lena var ikke den første i samme sæde.

En låsesmed kan være god til meget

Det gik ikke langt før Sophie ringede til den lokale låsesmed Østerbro. Han kiggede på den gamle lås og sagde, at det ikke ville være noget problem at skifte. Så begyndte han straks at bore og donere. Derfor hørte Sophie først ikke, at der var kommet nogen ind i opgangen, en som nu stod uden for hendes dør og begyndte at tale med høj stemme. Det var Andreas!

Andreas stirrede nu på låsesmeden og sagde, at han ikke havde ret til bare at komme sådan og skifte lås. Sophie blev så overrasket, da hun hørte, at låsesmeden bad Andreas at tage afsted. Kort efter kom han ind til hende: ”Her er din gamle nøgle. Jeg snuppede den fra din eks”. “Wow,” svarede Sophia. “Jeg kan ikke takke dig nok, men jeg vil nok gerne have en ny lås alligevel.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *